לוח אירועים
השקת התפריט החדש של המסעדה (30-1.1.18)!
חברים ולקוחות יקרים!
שמחים ומתרגשים להזמין אותכם ליומיים של מסיבה לכבוד השקת התפריט החדש של וניה ביסטרו.
התפריט החדש, שהרכבנו לאחר מחשבה ארוכה, מייצג את מה שאנחנו מאמינים בו: מקוריות ויצירתיות לצד כבוד לקלאסיקות חיפאיות, השפעות מקומיות ואזוריות, עם דגש על מנות sharing לבילוי זוגי, חברתי ומשפחתי.
את הרכבת התפריט הוביל שף אוהד לוי (מסעדת צ'יקטי, תל אביב), יחד עם השף שלנו אריאל רביע ומנהלת הביסטרו טלי קינסטלר.
מה יהיה במסיבה:
כל התפריט החדש וספיישלים חגיגיים, הפתעות קולינאריות, צ'ייסרים ב-10 שקלים לאורך כל הערב, סנגריה חמה לכל סועד ומוזיקה מעולה!
שלישי (30.1): ניר חסון – פ'אנק, סול, היפ-הופ ודברים טובים עם גרוב
רביעי (31.1): rasta airlines – יא יא ורועי ברגאיי ודאב לייב
___________________________________________________________________________________________________
ערב #5 של ליין החורף של וניה ביסטרו: שני של יין ובשר (22.1.18)
אחת לשבועיים, ביום שני נארח יקב בוטיק שיביא למסעדה את היינות המובחרים מהתוצרת שלו לטעימות, הדרכות והסברים. המטבח יכין מבחר מנות בשר מיוחדת ואתם תבואו לשתות, לאכול טוב ולהשתכר.
כל טעימות היין ב-60 ש"ח בלבד וללא הגבלה!
באירוע החמישי בסדרה נארח את יקב מדבר שיביא לטעימות את יינות היקב.
יקב מדבר שנמצא במצפה רמון כבר הספיק לזכות במספר פרסים על היין שלו בזכות טעמו הייחודי והנגיש לשתייה. בין היתר זכה בתחרות הדקנטר היוקרתית בלונדון במדלית זהב.
היקב שם למטרה לעודד פיתוח תעשיית יין בנגב, והוא פועל באופן אקטיבי ליישום המטרה בדרך של ייצור יין מגפנים ששורדות את תנאי המדבר. אופן הגידול של הענבים שונה מאזורי היין האחרים בישראל וההבדל בטעמים מורגש באופן מובהק.לצד היינות תוכלו לטעום ממגוון של בשרים מעושנים נפלאים שהמטבח שלנו יכין.
מספר המקומות מוגבל!
להזמנת מקום:
04-6716272